Bedste Rejsemål I Emiraterne?

21. June 2021 • Asien
Billede: Pexels.com

Kunne du tænke dig at komme ud og opleve Mellemøsten, så har de forenede emirater meget at byde på. Kulturen er noget i sig selv og maden smager fantastisk. Men hvor skal man rejse hen? I dette indlæg vil jeg komme med mit bud på det bedste rejsemål i emiraterne. 

Emiraterne er delt op i syv lande, hvor nogle af dem selvfølgelig er mere kendt end andre. De to du nok har hørt mest om er Dubai og hovedsatdsbyen Abu Dhabi. Efter min mening vil jeg sige at Dubai er favoritten og her er hvorfor: 

Et af de bedste oplevelser i Dubai

 1. Burj Khalifa 
  Dubai er et fantastisk flot sted, hvor du i samme by kan se flere kilometer af ørken og flere kilometer af skyskraber og flotte bygning alt i et sted. Byen har været i rivende udvikling siden der kun var ørkenen og det er svært at kunne forestille at byens moderne bygninger er blevet bygget indenfor kort tid. Et af de helt store oplevelser er verdens højeste bygning på 830m, nemlig Burj Khalifa. 
 2. Dubai Mall
  Er du til shopping, så kan du let bruge en masser af penge i byens store indkøbscentre. Du kan bruge flere dage på at gå centeret igennem og børnene ville ikke blive træt af det. Slip dem fri og lad dem gør brug af centrets mange indendørs aktiviteter, som arkade, skøjtebane og biograf. 
 3. Burj Al-Arab
  Er du til stranden, og et godt hotel ophold, så book et luksuriøst hotelværelse i verdens højeste hotel, Burj Al-Arab. Hotellet er 321 meter høj og har udsigt til hotellets egen menneskeskabt ø ved Dubais kyst. 

  Tak for støtten. Tak til avxperten for deres økonomiske bidrag til denne tekst. Her finder du et imponerende sortiment af elektrisk wok, eller utallige andre gode varer. Det gør hverken til eller fra, men det er information du bør vide.

  Bedste rejsemål i Asien

  30. September 2021 • Asien
  Billede: Pixabay, OpenClipart-Vectors
  Læs Resten

  Liste: De bedste rejsemål i Januar

  29. September 2021 • Asien
  Billede: Pixabay
  Læs Resten

  Bedste rejsemål i Sydkorea

  18. June 2021 • Asien
  Billede: Pexels.com
  Læs Resten

  Bedste rejsemål i Vietnam? Se vores valg her

  18. June 2021 • Asien
  Billede: Pexels.com
  Læs Resten

  Liste: De bedste rejsemål i Kina

  17. June 2021 • Asien
  Billede: Pixabay
  Læs Resten

  Bedste steder i Japan?

  17. June 2021 • Asien
  Billede: Pexels.com
  Læs Resten