Bedste Rejsemål I Asien

30. September 2021 • Asien
Billede: Pixabay, OpenClipart-Vectors

Planlægger du en tur til Asien, er der jo rigelige lande og destinationer at vælge imellem. I det følgende får du en smag på nogle af de mest populære steder at tage hen. 

Bali, Indonesien

Skal du have de bedste billeder med hjem, så er dette stedet at tage hen. Det er som et levende postkort. Hovedstaden er et kultursted uden lige, hvor du får oplevelser for livet i danseforestillinger og yogatimer.

Hanoi, Vietnam

En by fyldt med gamle monumenter, bydele og arkitektur. Tag en taxa rundt i byen og oplev byen på en hurtig og nem måde. Den har et charmerende miljø. Dette sted kan du også opleve lidt inden, hvis du ser har interesse for det gamle Top Gear, hvor Hammond, May og Clarkson rejser rundt i landet.

Bangkok, Thailand

Med paladser af guld, travle markeder og spir af porcelæn er dette et sted, man ikke vil undvære på sin ferie. Hovedstaden er inddelt i 50 forskellige distrikter, hvor du får serveret en palette af verden med ny og gamle bydele.

Siem Reap, Cambodja

Få en oplevelse for livet med en tur på Siem Reap. Det skulle være helt utroligt at opleve en solopgang på dette gamle sted med templer og masser af historie. Det ville være noget, man aldrig glemmer.

New Delhi, Indien

En travl by som samtidig er smuk og anderledes at gå igennem. Her er det hverdag, at der går køer på vejen. Turister strømmer til byen for at se India Gate, hvor man kan mindes soldater, der mistede livet under første verdenskrig.

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for have støttet muligheden for at udarbejde denne tekst. Her kan du eksempelvis købe Sif Jakobs, og meget meget andet.

Liste: De bedste rejsemål i Januar

29. September 2021 • Asien
Billede: Pixabay
Læs Resten

Bedste rejsemål i emiraterne?

21. June 2021 • Asien
Billede: Pexels.com
Læs Resten

Bedste rejsemål i Sydkorea

18. June 2021 • Asien
Billede: Pexels.com
Læs Resten

Bedste rejsemål i Vietnam? Se vores valg her

18. June 2021 • Asien
Billede: Pexels.com
Læs Resten

Liste: De bedste rejsemål i Kina

17. June 2021 • Asien
Billede: Pixabay
Læs Resten

Bedste steder i Japan?

17. June 2021 • Asien
Billede: Pexels.com
Læs Resten