Bedste Rejsemål På Island

15. November 2022 • Afrika
Billede: Pixabay, MonicaVolpin

Island er heldigvis en ø, hvor man godt kan nå at se meget på kort tid, men det betyder bestemt ikke, at den ikke har noget at byde på.

Byen

Finder du ikke et sted at bo i hovedstaden, så skal du i hvert fald love dig selv at tage til den alligevel. Her snakker jeg naturligvis om Reykjavik. En hyggelig by med en masse god stemning og flotte rå bygninger. Specielt deres kirke er helt utrolig flot og ligger højt i byen, så du også får noget udsigt, når du kigger væk fra den.

Vandfald

Gullfoss er bestemt også et besøg værd. Et fantastisk vandfald hvor du skal passe på, hvor du træder, da vandet fryser hurtigt. Larmen overdøves helt af den flotte natur omkring og billeder kan slet ikke vise, hvor smukt og kraftfuldt vandfaldet det.

Blue Lagoon

En mærkelig, men fantastisk oplevelse venter der i Blue Lagoon, som du helt sikkert også bør besøge på Island. At svømme rundt udenfor i varmt, mælkefarvet vand, hvor der er damp og kolde vinde, er lidt en underlig fornemmelse, men også helt utrolig samtidig.

Busture

Jeg vil ikke kalde det et rejsemål, men hvis du gerne vil se hele øen på kort tid, så tag en af de mange busture rundt. Du vil ikke blive skuffet.

Denne tekst var skrevet med støtte fra Perlen Odense. Hvor du finder et stort sortiment med ørestikker. Heraf marketet, som du ser øverst.