Bedste Lande At Besøge I Europa

23. June 2021 • Europa
Billede: Pixabay, TheAndrasBarta

Hvert land har altid sin personlige charme og derfor vil det nok være svært at sige 100 %, at nedstående tekst er de bedste lande at besøge sådan overordnet. Teksten bliver derfor med et personligt præg, da det heller ikke er alle lande, jeg har besøgt i Europa. 

Der er dog nogle lande, som jeg gerne vil tilbage til og hvor jeg også har følt mig tryg, da jeg har begået mig rundt. Selvfølgelig med forbehold for, at alle lande/byer har områder, hvor man ikke bør færdes om aftnen/natten.

Frankrig

Et land med meget historie! Hele kysten emmer af 2. verdenskrig og så har de smukke Paris, man kan besøge. Maden er populær og exceptionel. Og så skal man jo næsten også lige have et glas vin eller to med på vejen.

Italien

Et turistet land, men med så mange søde mennesker. Seværdighederne hænger nærmest på træerne og landet har en skøn natur og ikke mindst mad! Jeg er meget historieinteresset og jeg synes, det er enormt spændende at se de mange udgravninger, de har alle steder.

Tyskland

Et stort land med mange muligheder og seværdigheder. Tyskerne er enormt søde og bliver overud lykkelige, hvis man bare kan det mindste tysk, da mange, ihvertfald ældre, ikke er gode til engelsk. 

Norge

Her har jeg været på skiferie, som var en stor succes. Et dejligt folk som er meget imødekommende. Naturen i Norge skulle være helt fantastisk og den skulle endda være imponerende, selv hvis du ikke er naturmenneske.

Danmark

Dette land skulle næsten på listen, når jeg nu bor her selv. Jeg har rejst en del rundt i Danmark og har aldrig haft nogle ubehagelige oplevelser. Alle mennesker er søde og hjælpsomme. Folk er i Danmark også gode til at holde øje med hinanden.

Dette tekstindlæg er bragt og udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Perlen Odense forhandler blandt andet smykker. Tak til Perlen Odense, det betyder meget for os.

Bedste rejsemål i Italien

30. September 2021 • Europa
Billede: Pixabay, Hans
Læs Resten

Oversigt: De bedste rejsemål i Europa

23. July 2021 • Europa
Billede: Pixabay
Læs Resten

Bedste rejsemål i Danmark

23. June 2021 • Europa
Billede: Pixabay, Hamsterfreund
Læs Resten

Bedste rejsemål i italien?

21. June 2021 • Europa
Billede: Pexels.com
Læs Resten

Danskernes populæreste rejsemål?

18. June 2021 • Europa
Billede: Pexels.com
Læs Resten

Bedste rejsemål i Norge?

18. June 2021 • Europa
Billede: Pexels.dk
Læs Resten